7 september 2019
11:00

Älvsjö AIK FF Svart 2

Referat: Mälarhöjdens IK Fotboll 2 - Älvsjö AIK FF Svart 2

Den här matchen mötte vi på riktigt bra motstånd. Älvsjö pressade oss högt upp i planen och gav oss inte några ytor. I början var killarna inte riktigt vana vid detta och efter första perioden låg vi under med 3-0. I pausen pratade vi om hur viktigt det är att fortsätta kämpa och att tänka att man skall vända matchen även om vi ligger under. Killarna gick in och visade en mycket bra inställning och vi kunde gå ikapp Älvsjö. Och inför sista perioden ledde vi med ett mål. Tyvärr höll det inte riktigt utan vi förlorade med ett mål. Älvsjö hade också en storspelande målvakt som tog allt i slutet trots att vi skapade mängder med chanser. Det är nyttigt för oss att möta andra lag som spelar 1-2-1 och se hur det påverkar spelet och att man måste passa bollen mer för att komma fram. En mycket bra match av killarna och en bra kämpainsats! Det tar vi med oss till kommande matcher.